1Win România

Multe țări au reglementări interne privind pariurile sportive/cazinourile online. România are o Lege a jocurilor de noroc, adoptată în 2016 de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc ONJN. Aceasta a interzis 1Win și multe alte case de pariuri offshore să opereze în țară.

Site-ul oficial 1Win.som este închis, iar toate copiile de rezervă sunt blocate periodic de către furnizorii locali. În aceste condiții, compania oferă servicii de pariuri de mulți ani. Nu există schimbări în legile din România, iar jucătorii sunt doar obișnuiți să găsească un domeniu alternativ pentru a intra pe portalul internațional de pariuri.

Jucătorii aleg servicii de calitate, cote ridicate, marje mici și o varietate de sloturi. Aceștia beneficiază de anonimatul sesiunilor de joc și nu plătesc taxe pentru câștiguri.

1win operează sub licența Curacao, un organism de reglementare de renume, care se ocupă de protejarea drepturilor și intereselor clienților.

În România, 1win nu are concurenți demni de luat în seamă. Acesta oferă zilnic peste 150.000 de piețe sportive, multe dintre evenimente fiind transmise în direct.

Colecția unică de jocuri a făcut ca acest cazinou online să fie cel mai vizitat din țară. Catalogul include multe distracții noi cu mecanici non-standard, proiecte multiplayer și dezvoltări proprii (Lucky Jet, Speed and Cash, Aviator, JetX).

Puteți plasa pariuri sau învârti rola cu monede virtuale, puteți urmări emisiuni TV și selecta filme din imensa bibliotecă TV 1win, puteți investi în 1win invest și cumpăra coduri promoționale pentru cursele de sloturi. Sesiunile de joc pot fi descărcate cu ușurință de pe un dispozitiv desktop, de pe un dispozitiv mobil și prin intermediul aplicației.

Cum funcționează pagina de start 1Win

Site-urile web ale caselor de pariuri online arată aproximativ la fel. Singurele diferențe sunt în ceea ce privește designul: structura este aceeași.

Pe pagina de start 1Win există un logo, sub acesta se află meniul principal cu butoane pentru a accesa principalele secțiuni: sport, cazinou, promoții, Live și altele.

Există submeniuri pe fila laterală, iar pozițiile principale sunt în centrul ecranului.

De exemplu, disciplinele sportive sunt evidențiate în partea laterală, iar atunci când faceți clic pe un anumit turneu, se deschide o piață mare pe toată pagina.

Cazinoul online este, de asemenea, organizat în același mod. Mergeți pe pagina de divertisment de jocuri de noroc pentru a alege unul potrivit în funcție de popularitate, furnizor, volatilitate, număr de linii și role.

În subsol se află un bloc de informații cu contacte și o secțiune de întrebări frecvente.

În subsol, împreună cu contactele, sunt furnizate copii ale documentelor de operare ale 1Win, de la autorizarea Comisiei de Jocuri de Noroc din Curaçao până la certificarea sloturilor.

Logo-urile serviciilor de plată (Visa, Mastercard, Qiwi, Piastrix, Monetix, MoneyGO, FK Wallet, Sky Pay, Bitcoin, Tether) se află în partea de jos.

Alături de acestea se află mărcile cu care casa de pariuri cooperează: Microgaming, Igrosoft, RNG, Evolution Gaming, Playson, Pragmatic Play, Play’n’Go, Booming, Evoplay și altele.

În cuponul de joc se formează pariuri. În cabinetul personal se fac depuneri și retrageri, activitatea este restricționată, iar sumele de depunere pe zi/săptămână/lună sunt limitate.

Fiți atenți la bara de adrese, unde există un lacăt închis. Acesta simbolizează o conexiune securizată la internet prin intermediul sistemului de criptare a datelor de la un capăt la altul SSL.

Avantajele și dezavantajele 1Win

Fiecare companie are propriile avantaje și dezavantaje. După o analiză detaliată a performanței 1Win în România, jucătorii i-au acordat un scor de 7,4 din zece posibile. Printre plusurile incontestabile ale operatorului se numără:

 • Cotații ridicate pentru campionatele internaționale și europene de fotbal, tenis, baschet, baseball, ciclism;
 • Marje scăzute pe majoritatea piețelor de dinaintea meciurilor;
 • Cel mai mare pachet de bun venit pentru jucătorii noi;
 • Peste 5.000 de aparate de joc de ultimă generație;
 • Extrageri regulate de jackpoturi, loterii, turnee și curse de sloturi;
 • Serviciu de asistență 24/7 în limba română și engleză;
 • Plăți rapide în întreaga lume;
 • Securitatea sesiunilor de joc și siguranța informațiilor clienților.

Utilizatorii români au remarcat câteva neajunsuri ale companiei. De exemplu, jucătorilor nu le place sistemul de verificare în mai multe etape. În cazul în care copia pașaportului nu se încadrează în format sau este slab lizibilă, compania organizează o videoconferință cu jucătorul pe fundalul unui act de identitate sau al unui alt document de identificare.

La retragerea unor sume mari de bani, este necesară o verificare actualizată. Compania solicită informații suplimentare, cum ar fi chitanțe recente pentru facturile de electricitate sau de utilități.

Desigur, inconvenientele sunt adăugate de copiile de rezervă, care trebuie să fie actualizate în mod constant. Oglinzile site-ului sunt blocate periodic, acestea ar trebui să fie schimbate cu altele noi. Jucătorul ar trebui să solicite un link prin e-mail sau să utilizeze surse deschise de pe Internet.

Cum să devii membru al 1Win România

Operatorul oferă mai multe opțiuni pentru o înregistrare rapidă și convenabilă.

 • Autorizare instantanee prin telefon. Deschideți formularul de participant (apare atunci când apăsați butonul “Înregistrare”) și introduceți numărul de telefon cu prefixul țării. După câteva secunde veți primi un cod unic. Folosiți 1Win Login pentru a vă autentifica cu numele dvs. data viitoare.
 • Autorizare prin intermediul rețelelor sociale. Operatorul are mai multe comunități Facebook, Google, VK și Telegram. Vor fi generate informațiile contului dvs. de profil. Tot ce trebuie să faceți este să veniți cu o parolă și să vă conectați ca utilizator înregistrat.
 • Înregistrare prin e-mail. Pentru a vă autentifica, trebuie să completați chestionarul pentru membri, furnizând informații personale și contacte pentru feedback. În partea de jos a chestionarului, semnați contractul cu 1Win, dându-vă consimțământul pentru prelucrarea informațiilor personale.

Puteți deveni membru al site-ului de pariuri de pe PC, prin acces mobil sau prin intermediul aplicației. Pe copiile de rezervă ale informațiilor clientului sunt salvate în întregime. Un participant poate activa doar o singură înregistrare de la o singură adresă IP. Alte acțiuni ale jucătorului sunt considerate ca fiind frauduloase.

De ce este necesară verificarea contului

Operatorii cu licențe internaționale nu au dreptul să aibă încredere oarbă în clienții lor. Aceștia semnează un acord pentru a îndeplini normele mondiale din industria iGaming. Una dintre condiții este aceea de a juca în mod responsabil în cadrul programului KYC (“Know Your Customer”).

Informațiile despre jucători sunt verificate cu atenție. Serviciul de securitate are dreptul de a face o cerere către organizațiile relevante pentru a verifica autenticitatea unui pașaport sau a unei cărți de identitate.

Verificarea este o procedură standard. După ce sunteți autorizat, trebuie să încărcați o copie sau o scanare a oricărui document care vă poate dovedi identitatea.

Casa de pariuri trebuie să se asigure că aveți peste 18 ani, în caz contrar contul va fi blocat fără drept de restabilire.

Verificarea nu va dura mai mult de 5 minute. Verificarea durează 72 de ore. Apoi, în cabinetul personal, butonul “Retragerea fondurilor” va deveni activ. Acest lucru înseamnă că identitatea dvs. a fost stabilită și că informațiile din formularul de înregistrare au fost introduse corect.

Ce este cabinetul personal al membrului 1Win?

Intrarea personală pe site este posibilă după ce vă înregistrați și primiți 1Win Login. Una dintre secțiunile principale ale site-ului se află în bara laterală – cabinetul personal, care stochează informații despre pariuri, are un istoric al participării la bonusuri, soldul curent și așa mai departe.

Funcțiile sale principale sunt:

 • Setări de profil (acolo puteți schimba parola de acces, adresa de e-mail și numărul de telefon, dați consimțământul pentru a participa la promoții);
 • Sold (în această secțiune puteți solicita istoricul plăților, retragerilor și reîncărcărilor);
 • Istoric (vă permite să analizați activitatea, frecvența selecției pieței);
 • Vouchere (secțiune specială în care puteți introduce coduri promoționale pentru a activa anumite tipuri de bonusuri);
 • 1win Coin – moneda virtuală a site-ului (secțiunea dispune de statistici privind punctele acumulate în cadrul programului de loialitate).

Toate tranzacțiile de depunere și retragere au loc în myAlpari. Informațiile din secțiunea “Istoricul pariurilor” sunt salvate, nu pot fi șterse sau modificate.

Jucătorul are nevoie de aceste informații în cazul în care nu este de acord cu termenii tragerii la sorți. El trebuie să furnizeze echipei de asistență o captură de ecran a pariului făcut la momentul și în condițiile specificate.

Cum să depuneți la 1win

Jocul pe bani presupune deschiderea unui cont și completarea soldului curent. În cabinetul personal, găsiți “Casierie” pentru a face o depunere.

 • Alegeți una dintre metodele: carduri de credit, portofele electronice sau criptomonede.
 • Plata facturilor este posibilă în lei românești, euro, dolari sau orice altă vata în funcție de cursul de conversie.
 • Depozitul minim este de 1 euro.
 • Retragerea minimă – 20 de euro.
 • Pentru a depune, dați click pe butonul “Depune bani”.
 • Se vor deschide opțiunile de lucru pentru depunere.
 • Toate costurile de comision sunt deja incluse în marjă, banii sunt creditați în contul dvs. în 1-2 minute pentru primul depozit, și în câteva secunde pentru următoarele sesiuni.

Verificați numerele de card și de cont pentru a nu le scrie greșit. Citește termenii și condițiile 1Win pentru limitele zilnice/săptămânale/lunare.

Bonusuri și promoții ale casei de pariuri 1Win România

Principala noutate a sezonului curent a fost un pachet de bun venit uriaș de 500% până la 5000 de euro. Astfel de condiții le-a oferit 1Win participanților săi la începutul anului 2023. Aproape toți clienții înregistrați și-au exprimat dorința de a juca împotriva casei de pariuri cu un simplu pariu X35! Pariurile pentru calificare sunt acceptate pe piața expres cu cote de la 1.40 și trei rezultate într-un singur cupon.

De asemenea, pe lista bonusurilor interesante se află și “Bonusul pe Express”. Operatorul oferă o dobândă (3-6%) în plus față de pariu pentru o trecere cu succes.

Pariurile cu 5 rezultate și cotația fiecăruia de la 1,40 sunt considerate ca fiind de calificare.

Cash-back-ul se acumulează săptămânal! Toate jocurile de cazinou participă la calcularea pariurilor pierdute. Compensația este de până la 30%, în funcție de locul ocupat de jucător în programul de loialitate.

În fiecare zi puteți învârti Roata Norocului pentru o șansă la un premiu real sau FS. Aparatele de joc au numeroși multiplicatori care deschid calea spre jackpot. Printre aceștia se numără multe rotiri gratuite!

Termenii și condițiile promoțiilor și bonusurilor sunt prezentate pe site. Numărul și regulile ofertelor speciale sunt păstrate pe toate copiile de rezervă 1Win.

Piața de sport din România

La fel ca toți europenii, românii iubesc turneele spectaculoase. Ei favorizează fotbalul, baschetul și tenisul. Printre disciplinele exotice se numără cricketul, ciclismul, cursele de cai, darts și golful.

În fiecare zi se joacă aproximativ 150.000 de pariuri pe piața 1Win. 80% dintre acestea sunt populare totaluri, forfaituri, rezultate, statistici, rezultate intermediare în perioade/rânduri/seturi, handicapuri europene și asiatice, scor exact și altele.

Fanii experimentați preferă live. În plus, site-ul oferă transmisiuni în direct ale principalelor competiții. Activitatea de piață este susținută de funcții speciale: Cash Out (retragerea de fonduri înainte de încheierea turneului), tabele de informații dinamice, multi TV.

Jucătorul trebuie să se concentreze și să aibă timp să plaseze un pariu înainte ca cotele să își schimbe valoarea. Oglinda modernă 1Win vă permite să faceți acest lucru rapid, fără prea multe întârzieri. Formarea unui pariu live durează aproximativ 10 secunde.

Rezultate foarte populare la meciurile de sporturi cibernetice: Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends, Starcraft 2. Acestea sunt transmise în direct pe platforma Twitch.

Aplicația mobilă 1win

Ungaria vrea să monopolizeze întreaga piață a pariurilor online. Având în vedere problemele nerezolvate în ceea ce privește reglementarea iGaming-ului, pariorii înclină spre o soluție simplă: în loc de copii de rezervă, ei instalează aplicații. Acestea oferă o conexiune stabilă la domeniul principal.

Aplicațiile 1Win sunt bine compatibile cu telefoanele și tabletele. Ele funcționează în condiții de semnal de internet slab, deoarece majoritatea funcțiilor sunt deja instalate pe dispozitiv.

Aplicația are încorporată o căutare automată a unei oglinzi actualizate. Pentru a descărca un joc sau pentru a intra pe piața sportivă, este suficient să apăsați pe comanda rapidă “1Win App”. Odată ce fișierele sunt descărcate, acestea rămân pe desktop-ul telefonului.

Aplicațiile Android/IOS se instalează diferit:

 • Pentru un smartphone, fișierul ark se află în subsolul paginii de start. Trebuie doar să fie descărcat făcând clic pe butonul corespunzător.
 • Pentru iPhone-uri, programul este plasat în App Store. De pe site, veți fi redirecționat printr-un link către pagina de descărcare. Fișierele arr sunt gratuite pentru toți cei care doresc să le folosească.

Aplicația 1Win nu are niciun dezavantaj, cu excepția unuia singur: trebuie să fie actualizată cam la fiecare șase luni, după ce este lansată o versiune mai modernă.

1WIN: Slot machines și jocuri live

1Win nu este doar sport, ci și divertisment pentru toată lumea! În biblioteca de jocuri de noroc veți găsi modele moderne de sloturi pe diferite teme, jackpoturi cu un bankroll total, megaway-uri cu un număr nelimitat de linii câștigătoare, proiecte multiplayer Aviator și Xjet.

Jocurile sunt ușor de căutat. Filtrul este simplu și clar. Categoria Sloturi conține toate sloturile (există peste 3000 de titluri). Acestea pot fi sortate în funcție de furnizor, numărul de role și linii, volatilitate.

În orice secțiune există ceva interesant:

 • Jocurile clasice sunt reprezentate de versiuni actualizate de ruletă, blackjack, baccarat și poker;
 • Jackpoturile pot prezenta câteva rotiri care vor deschide calea către câștiguri ireale;
 • Jocurile crash nu necesită reguli: aici fiecare utilizator își va testa norocul după bunul plac.

Jucătorii profesioniști preferă sesiunile live. Furnizorii au echipat aproximativ 50 de zone de joc. Acestea seamănă cu atmosfera unui cazinou real. Sesiunile video se desfășoară în limbile engleză și română. Pariați bani și jucați împotriva crupierului! Cele mai populare versiuni de cazino live sunt: Ruleta Europeană, Sic Bo, Texas Hold’em, Omaha Hold’em, Craps, Baccarat VIP și altele.

Securitatea și asistența 1Win

1Win funcționează de peste 7 ani sub licența autorității internaționale de reglementare a industriei, Curasao Gaming. Acest lucru este evidențiat de certificatele de pe pagina principală a site-ului. În fiecare an, operatorul comandă un audit, care reînnoiește licența pe baza monitorizării aspectelor de lucru: servicii, calitatea platformei, amploarea piețelor, garanția de plată și așa mai departe.

Conectarea sigură este asigurată de criptarea datelor prin SSL. Protocoalele moderne sunt capabile să elimine un atac DDOS și să prevină orice acces neautorizat.

Informațiile jucătorilor sunt stocate pe suporturi externe. Acestea nu sunt supuse divulgării. Acest lucru este menționat în acord – principalul document dintre casa de pariuri și clientul autorizat 1Win. Toate clauzele acestui acord trebuie să fie îndeplinite pentru a asigura un mediu de joc sigur și securizat.
Foaia de subsol conține contactele organizațiilor care pot ajuta în caz de dependență de jocurile de noroc.

Luați întotdeauna legătura cu echipa de asistență 1Win pentru probleme de acces. Contactele pentru chat online, e-mail și linia de asistență telefonică sunt listate pe pagina principală a tuturor copiilor de rezervă și pe site-ul oficial.

Concluzie

Utilizatorii români au analizat performanțele site-ului de pariuri și l-au favorizat. 1Win nu are concurenți în ceea ce privește numărul de piețe sportive, amploarea bonusurilor și numărul de distracții de joc. La acestea se adaugă un nivel ridicat de servicii și un serviciu non-stop în limba engleză și română.

Jucătorii, împreună cu casa de pariuri, sunt responsabili pentru siguranța șederii lor pe site. Aceștia își pot limita propria activitate și pot stabili o limită de depunere. Casa de pariuri, la rândul său, utilizează o tehnologie modernă de criptare a datelor pentru un acces anonim și sigur. El efectuează verificări periodice ale utilizatorilor pentru ca aceștia să nu uite să respecte principiile jocului corect și responsabil.

Adaugă un comentariu