Jackpotul pe Maxbet

Maxbet este un cazinou online care se dezvoltă vertiginos din 2005. Anume în acea perioadă furnizorul Novomatic a plasat pe platformă primul său joc cu un jackpot mare. Și tu știi că site-ul pe care casa de pariuri propune câștiguri impresionante este întotdeauna lider la capitolul popularitate. La distanță de doar 2 ani cazinoul Maxbet a inițiat lansarea „Jackpotului național în România”. Acest sistem nu dispune de nici o limită financiară și oferă jucătorilor posibilitatea să ridice lunar un profit enorm.

Jackpotul Maxbet se prezintă în câteva variante. În prima dintre ele este vorba de sloturile progresive, în care profitul crește odată cu fiecare miză.  Astfel, furnizorul EGT oferă utilizatorilor celebrele jackpoturi cu 12 cărți, în care trebuie să alegi trei simboluri identice (romb, inimă roșie sau neagră, trefla și altele), care vor arăta tipul de jackpot. De asemenea, mai există și un jackpot fix, unde suma câștigului maximal este indicată din start de casa de pariuri.

Nu cu mult timp în urmă în jocul Divine Fortune de la brandul global NetEnt a fost extras un jackpot cu valoarea de 16382,14 euro. Foarte des în slotul Lucky Leprechaun Goes to Hell suma jackpotului câștigat depășește numărul cu cinci zerouri.

Cele mai cunoscute jocuri cu jackpot de la EGT sunt 40 Super Hot, Burning Hot, Shining Crown, Age of Troy, Dice Roll și altele.

Maxbet este o platformă numai bună pentru a înțelege cum se formează potul comun, cum și în ce ordine se întâmplă combinațiile de simboluri pentru jackpot, care dintre jocuri au șansele mari mari pentru a îndeplini visul a milioane de oameni – acela de a lua jackpotul!

Astăzi îți povestim mai detaliat despre ce este un jackpot, cum se formează și ce trebuie să știi înainte să alegi un joc de noroc sau altul cu un fond de premii mare.

Ce feluri de jackpoturi poți găsi pe Maxbet

Jackpot

Jackpot

În secțiunea cazinoului toate jocurile sunt plasate în meniul principal și sunt reprezentate prin pictograme speciale. Accesul către fiecare secțiune se deschide printr-un singur click. Printre secțiunile propuse (Jocuri exclusive, Ziua Sfântului Patrick, Noi, EGT, Megaways etc.) găsești accesul către secțiunea „Jackpot” în care sunt prezentate jocurile cu premii progresive. Pe lângă asta, poți alege un joc în care se pune la bătaie o sumă fixă, altfel numită jackpot fix. Pe pagina principală sunt trei secțiuni: mini jackpot, maxi jackpot și VIP, iar participarea în una dintre ele îți poate aduce până la 50.000 RON cash.

În prima secțiune „mini” se propun astfel de jocuri ca Hot Deluxe, The seller, John Daly, Spin and win, 40 Treasures și multe altele. Mai jos vei vedea câștigătorii reali, sumele câștigate și zilele în care s-au jucat partidele norocoase.

Pentru a participa la un mini jackpot, jucătorul trebuie să aleagă unul dintre jocurile de calificare și să îndeplinească condițiile casei de pariuri (să adune simbolurile).

Cazinoul deține un generator de numere aleatorii, astfel încât situațiile de fraudă sunt excluse. Singura condiție pentru jocurile cu jackpot este miza minimă de 1 RON. Suma va fi fixată, astfel încât pentru fiecare 50 de lei investiți vei putea obține 1000 RON.

Dacă alegi nivelul mediu MAXJACKPOT, acesta nu va diferenția în nici un fel în funcție de condiții de secțiunea „mini”. Bineînțeles, acest jackpot are propriile jocuri de calificare, printre care: 30 Spicy Fruits, Book of Ra, Legend of Cleopatra, Gates of Olympus, Space miners și altele. Luând în considerare lista câștigătorilor, suma medie a câștigului variază de la 8 200 până la 8 700 RON cu miza minimă de 5 lei și diapazonul premiilor de la 5.000 RON la 10.000 RON.

Și, în sfârșit, nivelul de jackpoturi VIP cu miza minimă de 20 RON. Aici câștigătorii pot obține de la 30 000 RON până la 50 000 RON cash! Pe pagină sunt indicate jocurile de calificare (Shining Crown, Power of Gods, Medusa etc.) și câștigătorii care au reușit să facă de la 39 000 până la 42 800 RON.

Înainte să alegi un slot sau altul, fă-ți o idee despre tipul acestuia și familiarizează-te cu principalele lui caracteristici (numărul de linii, numărul de role, simbolurile scatter, sloturile speciale etc.)

Tot pe pagina unde sunt prezentate sloturile, vei găsi și informația despre RTP – procentul de plată din fiecare pariu câștigător. De exemplu, într-un joc cu un RTP de 95% casa de pariuri își va lua procentul în valoare de 5% de la suma totală, iar în cazul unui RTP de 98%  – doar 2%.

Frecvența plăților este, de asemenea, importantă pentru un jackpot. Sloturile cu dispersie mică pot produce jackpoturi cu o periodicitate de 10-12 săptămâni, iar cele cu dispersie mare – cu o frecvență de 60 de săptămâni. Dispersia arată perioada medie în care poți obține un jackpot sau câștiga o sumă mare.

Ce trebuie să iei în considerare când alegi un joc cu jackpot

Fără îndoială, cu cât un client joacă mai mult, cu atât mai multe coincidențe are și, respectiv, probabilitatea unui câștig este mai mare. Dar acest lucru nu este chiar atât de univoc: în sloturile progresive trebuie luată mereu în calcul miza și frecvența plăților, dar și valoarea câștigului dintr-un singur joc.

Astăzi se pot întâlni câteva variante de jackpot:

  • Fix sau limitat;
  • Diapazonal sau range;
  • Progresiv.

Toate diferă în funcție de modul său de stocare.

Limitat sau fix este jackpotul în care suma maximă de câștig este cunoscută de la bun început. Așa cum în categoriile Mini, Maxi și VIP pe pagina Maxbet sumele câștigurilor posibile variază pe anumite segmente. De exemplu, pentru nivelul VIP acestea variază de la 30 000 până la 50 000 RON. Un jackpot fix este capabil să crească miza pariată chiar și de 5 000 de ori în cazul unei coincidențe potrivite.

În jackpoturile range potul se formează prin deducerea unei părți a mizei în fondul comun, însă aceasta tot este una fixă, spre deosebire de jackpoturile progresive, în care suma băncii nu este limitată în nici un fel. Aici totul depinde de jocul în sine și de popularitatea acestuia, de numărul de mize făcute de jucători. Câștigul crește constant până în momentul în care vor fi îndeplinite toate condițiile: numele ghicite, iar combinația de simboluri potrivită. Procentul de deduceri de la jucători formează potul comun de joc. Acesta va fi diferit în cazul fiecărui joc: de la 1 până la 5%.

Și sistemul de stocare funcționează după o anumită schemă. Există jackpoturi pentru un anumit tip de joc, ale căror sumă nu depășește 10 000 de euro.

Sistemul in-house se formează datorită mizelor tuturor aparatelor slot ale unui singur furnizor, astfel încât poate depăși 10 000 de euro.

Dar cele mai populare la moment sunt jackpoturile progresive în rețea – wide area progressive, în care fondul este unul comun în cadrul activității unui furnizor. Cu cât un joc este mai popular, iar furnizorul mai cunoscut, cu atât mai mare va fi suma în cont!

Cazinourile online au propriile reguli de jackpot. De regulă, este un sistem aleatoriu, când combinația potrivită se formează datorită generării aleatorii de numere. La momentul actual, majoritatea cazinourilor aderă la acest sistem care este integrat în fiecare joc online și care exclude cazurile de fraudă.

Jackpotul în cazinoul online

În ultimii 10 ani, gamblingul a atins culmi atât de înalte, încât jackpotul din cazinourile online l-a depășit de câteva ori pe cel din casele de pariuri din stradă. Mulți furnizori înțeleg bine că jocurile de noroc reprezintă un mediu favorabil pentru dezvoltarea industriei de jocuri în format online, astfel încât creează activ noi versiuni de sloturi și jocuri, lansează softuri inovative pentru casele de pariuri, conlucrează activ cu acestea din urmă și își obțin propria cotă de profit, plasând conținut de înaltă calitate.

În acest sens compania Microgaming a devenit un pionier, lansând primele sloturi cu jackpot în anul 2005 și devenind faimoasă imediat. Cele mai impresionante câștiguri au fost introduse în Cartea Recordurilor Guinness. Urmându-i exemplul, cele mai mari branduri globale de lansare a conținutului pentru casele de pariuri au început să adune contribuții pentru fonduri de premii comune. Sumele de jackpot ale furnizorilor precum EGТ, Microgaming, NetEnt, Playtech, Betsoft Gaming, Yggdrasil ajung la milioane de dolari. În sfera jocurilor de noroc există o concurență acerbă pentru a atinge culmile succesului și a obține profituri fabuloase, astfel încât companiile încearcă să lanseze software de o calitate excepțională și să-și licențieze jocurile.

Unii producători stabilesc condiții adiționale, oferind un fond de premii local pe o anumită platformă pentru câteva dintre jocuri, formând un jackpot progresiv. De asemenea, există deosebiri nu doar în valoarea premiului, dar și în diferențierea jucătorilor în funcție de mărimea mizelor.

Jackpotul pe Maxbet: condițiile de câștig

Atunci când jackpotul este unul fix, suma acestuia este numită de către furnizor sau de casa de pariuri, deci în astfel de jocuri este important să urmărești ce RTP au și să găsești echilibrul dintre frecvența plăților și variantele de joc. De cele mai multe ori vei putea prinde norocul de coadă dacă își apar simbolurile de același fel (de exemplu, 5 cristale). În tabel acestea vor fi indicate ca „table”, „pays”, „i” sau „?”). Înainte să începi un joc pe Maxbet, testează slotul în varianta gratuită și observă cât de des reușești să obții un jackpot. În calitate de sloturi accesibile casa de pariuri îți propune următoarele variante: „Starburst” cu miza minimă de 0,01 RON și un jackpot estimat de 20 000 de euro, „Gonzo’s Quest” cu pragul minim de 0,01 lei și un jackpot estimat de € 62500, „Lucky Lady’s Charm” cu miza de 0,01 lei și un jackpot fix de 30 000 de euro.

Gonzo’s Quest este alegerea perfectă pentru un începător. Acesta are un RTP mediu de 96% și este cunoscut pentru câștigurile oferite în cascadă. Activitatea jucătorilor este susținută prin rotiri gratuite și mize speciale.

Astăzi, Мega Moolah este unul dintre cele mai promițătoare sloturi, în care este pus la bătaie un jackpot de milioane. Suma maximă de câștig înregistrată anul trecut a fost de 8 900 000 de euro.

În cazinoul nostru online vei găsi o colecție enormă de jocuri cu un pot comun și jackpoturi fixe. Printre ele sunt și șeptarii clasici, și „17 simboluri”, și fructele, și jocurile cu subiecte istorice, și cele bazate pe filme și altele. Jucându-le, devii dintr-o dată parte a unui întreg și uriaș imperiu, cu șanse zilnice de a obține un jackpot.

Pentru început, fă cunoștință cu regulile jocurilor, în cazul multora dintre ele condiția de bază pentru a obține un jackpot este miza maximă activată la dorința clientului. Dacă nu ai acceptat să obții câștigul râvnit, chiar și în cazul unei combinații de succes nu vei putea lua jackpotul.

Cel mai important lucru pentru client este să se familiarizeze cu toate detaliile jocurilor de noroc înainte de a începe jocul propriu-zis. Ține minte că în cazul unui jackpot progresiv, suma se formează din miza ta adăugată la potul comun.

În plus, la un jackpot poate fi conectat sistemul de acumulare cu o rețea de sloturi de la același furnizor. Pe site-ul Maxbet, în secțiunea «Termeni și condiții», aflată în partea de jos a paginii, vei găsi informațiile detaliate despre toate tipurile de jackpot, despre jocuri, stimulente suplimentare și câștiguri potențiale.

Pe parcursul ultimului an, după cum putem observa în listele afișate, utilizatorii români au putut obține sume mari în cazinoul Maxbet de mai multe ori. În topul primelor cinci branduri producătoare de software de calitate pentru cazinourile online din România se numără EGT, Microgaming, IGT, NetEnt și Novomatic. Norocoși au fost cei care au ales sloturi de la EGT și Microgaming. Apropo, foarte puțini sunt cei care cunosc că jackpoturile câștigate sunt achitate direct de către furnizor, astfel încât îmbinarea „a bătut cazinoul” nu mai este aplicabilă în acest caz.

Cele mai bune sloturi cu jackpot pe pagina Maxbet

Jocuri jackpot populare

Jocuri jackpot populare

Micrograming propune jocul „Rambo” în care timp de 51 de săptămâni s-a extras un jackpot incredibil în valoare de 3 120 345 de euro! Pe site-ul Maxbet în linia jocurilor populare vei găsi în jur de 15 variante de joc de la acest productor! Printre ele se găsesc fructele clasice, Egiptul antic, dar și jocurile noi de subiect, inspirate din filmele noi-apărute sau desenele animate recent lansate.

Slotul „Golden sevens” include un jackpot de până la 3 587 192 de euro, sumă care a fost pusă la bătaie timp de 47 de săptămâni și și-a găsit, într-un final, stăpânul.

În „Templul secretelor” fondul de premii a fost format din 2 139 768 de euro, care a fost câștigat de către un norocos în săptămâna 43 de joc!

Jocul „Admiral” este unul simplu de accesat, seamănă mult cu sloturile „Book of Ra” și „Sizzling Hot” de la Novomatic Gaminator. Ți se propune să petreci timpul vesel relaxant, jackpotul crește cu fiecare minut datorită popularității jocului care este foarte apreciat și în afara României. Slotul include 40 de jackpoturi progresive, tu alegi mărimea mizei și condițiile, suplinești suma necesară pentru depozit și devii participant la extragere!

Playtech nu rămâne în urma liderilor, propunând jocul „Gladiatorul” cu fondul de peste 5 000 000 de euro, care s-a extras pentru ultima oară timp de 45 de săptămâni, jocul „Giant Jackpot” cu suma de 5 890 641 de euro, extrasă timp de 41 de săptămâni și „Liga Justiției” cu un fond total de 3 120 345 de euro, care s-a extras timp de 39 de săptămâni. În România sunt populare, de asemenea, „Epoca zeilor” și „Pantera roz”, dotate cu cea mai nouă și interactivă grafică, simboluri speciale și, chiar dacă nu ai avut norocul să iei un jackpot, cel puțin vei simți o plăcere estetică nemaipomenită, jucând aceste sloturi.

Și, bineînțeles, am vrea să oferim atenție și slotului progresiv „Divine Fortune” de la furnizorul NetEnt, cu un jackpot în valoare de aproape 2 000 000 de euro. Jocul este bazat, în special, pe mitologia greacă. Ești cufundat într-o lume virtuală care te duce departe în trecut și în care trebuie să îndeplinești o misiune pentru a obține premiul râvnit.

Cum să câștigi un jackpot

De unde începe entuziasmul? Bineînțeles, de la primul câștig. Prinzi seria de simboluri care formează o combinație de succes și câștigi o rundă! În cazinourile online există opțiunea de notificări pe ecran care apar atunci când un utilizator a câștigat.

Fiecare joc presupune anumite reguli pe care trebuie să le cunoști la început. De asemenea, clientului îi va fi util să facă cunoștință cu lista de plăți făcută în cadrul jocului și afișată în interiorul jocului. Pentru a o consulta, trebuie să mergi în partea de jos a paginii. Înainte de a merge la înregistrare pe platformă, asigură-te că toate jocurile sunt licențiate.

În fiecare joc cu jackpot fix apare apoi miza maximă prin care poți participa la extragere.

Toate sloturile fără excepții pot include runde bonus, care îți măresc suma câștigului. Cazinoul MAXBET oferă, de asemenea, rotiri gratuite pentru jocurile pe bani reali. Indiferent de ce fonduri au fost utilizate, jackpotul începe să funcționeze în baza mizei maxime!

Jucătorii cu experiență deja demult și-au dezvoltat strategii de obținere a jackpoturilor, deși, dacă urmărești un joc generat în mod aleatoriu, îți vine greu să crezi că vreuna din strategii poate fi funcțională.

De regulă, variațiile de jackpot în cazinourile online sunt aplicabile în sloturi și în cazul unor tipuri de jocuri de masă (poker și blackjack).

  • În calitate de strategie se poate utiliza diversificarea, a cărei esență constă în distribuirea mizelor în câteva runde. De exemplu, în cazul loteriei poți obține o șansă dublă de câștig, dacă joci două cărți odată.
  • Strategia meselor mici funcționează în cazul jocurilor de masă și presupune un număr mic de adversari. Dacă, de exemplu, la o masă de poker joacă 3 persoane, atunci șansa fiecăruia de a lua potul comun este mai mare decât a celor de la o masă cu 9 jucători.
  • De cele mai multe ori jucătorii folosesc strategia de studiere a câștigurilor istorice. Aceasta este mai potrivită pentru aparatele de tip slot când este cazul să fie monitorizat numărul mediu de mișcări în joc care aduc un jackpot.

Fiecare dintre aceste soluții, după cum vezi, este destul de simplă, dar nu poate garanta 100% un câștig sau o combinație de succes a simbolurilor.

În lupta pentru victorie entuziasmul, de cele mai multe ori, nu este cel mai bun ajutor. Totul se face treptat și atunci, cu siguranță, Fortuna nu îți va întoarce spatele.

Întotdeauna urmărește istoricul câștigurilor. Dacă a fost plătită recent o sumă mare, atunci sunt puține șansele să obții un jackpot imediat în următorul joc. Regularitatea combinațiilor de succes este, de asemenea, stabilită de un sistem de generare aleatoriu.

Și, desigur, cel mai important sfat pentru un amator de jocuri de noroc este să-și asculte intuiția, să se oprească la timp și să învețe să-și gestioneze bankroll-ul cu cap.

Întrebări frecvente

Ce este un jackpot progresiv?

Un jackpot progresiv se formează de obicei prin transferul unei anumite sume din miza clientului. De regulă, aceasta variază de la 1% până la 5%. Suma jackpotului crește permanent, aceasta nu este una fixă.

Ce presupune un jackpot fix?

Valoarea câștigului nu este influențată de numărul de mize făcute de către jucători. Suma este fixată fie de către furnizor, fie de proprietarul cazinouluii. Jucătorul trebuie să îndeplinească anumite condiții, de exemplu, să adune anumite simboluri sau combinații de cifre. Avantajul principal al jackpotului fix constă în șansele mari de câștig și un RTP înalt, care poate ajunge la 98%. Spre deosebire de jackpoturile progresive, caștigurile fixe vor fi ceva mai mici, dar experiența arată că aceasta au o frecvență mai mare.

Care este diferența dintre jackpoturile progresive de rețea și cele locale?

Jackpotul de rețea include mizele din toate cazinourile online, în care respectivul furnizor și-a plasat jocurile. Datorită unei astfel de rețele sumele câștigate pot fi considerabil mai mari decât jackpoturile locale, în care potul comun se formează din deducerile clienților dintr-o singură casă de pariuri.

Ce este dispersia?

Dispersia reprezintă indicatorul care este inclus în generatorul de numere aleatorii. În automatele cu dispersie mică pentru fiecare rotire se propune o sumă mică de câștig. Însă în cazul dispersiei mari, câștigurile se vor întâmpla mai rar, dar vor fi considerabil mai mari.

Cine plătește jackpotul?

Jackpoturile progresive, conectate la rețeaua globală sunt gestionate de furnizori. Casa de pariuri încheie un acord cu dezvoltatorii de software care le permite plasarea conținutului de joc. Așa, spre exemplu, funcționează NetEnt și Microgaming. Multe cazinouri online funcționează în baza acestui principiu, permițând consolidarea milioanelor de euro și dolari pe platformele sale. Responsabilitatea pentru achitarea câștigului o poartă, însă, furnizorul.

Adaugă un comentariu