Depozitul și soldul contului Maxbet

Maxbet este un cazinou online licențiat în România, unde fiecare client trebuie mai întâi să se înregistreze și să facă un depozit. Procesul de obținere a unui cont este o procedură standard, în cadrul căreia jucătorul trebuie să completeze un formular online și să furnizeze date valide despre el însuși, susținute de documente, prin furnizarea de copii ale pașaportului sau ale permisului de conducere la departamentul de securitate al casei de pariuri.

Clienții pot avea dificultăți în a face un depozit, deoarece casele de pariuri au abordări diferite în ceea ce privește tranzacțiile cu bani, condițiile și termenii de retragere. Vom discuta aceste aspecte și alte aspecte financiare mai în detaliu.

De ce ar trebui să deschid un cont la MaxBet?

MaxBet se află de mult timp pe primele poziții în topul celor mai populare site-uri de jocuri de noroc online din România datorită gamei sale largi de produse online. Aici vei găsi unele dintre cele mai bune jocuri populare de la Net Entertainment, Greentube și EGT, și îți poți încerca norocul la Lucky Lady’s Charm Deluxe, 100 Super Hot, Book of Ra Deluxe, 8 Dazzling Hot și multe altele. Există un sistem continuu de bonusuri și oferte speciale pentru utilizatorii înregistrați, de la cele de bun venit la cele fără depunere, freespins și runde bonus.

Toate jocurile sunt însoțite de manageri experimentați care vin în ajutor în situații dificile, care pot implica și depuneri și retrageri. Asigurați-vă că MaxBet Casino este legitim înainte de a obține o intrare oficială pe site cu detaliile dvs. Puteți citi mai multe despre aceasta pe resursa oficială, unde toate detaliile sunt disponibile în mod public.

Casa de pariuri activează în România din 2002, deschizând o rețea de cazinouri fizice în toată țara și primind aprobarea a 750.000 de utilizatori, care sunt deja membri ai unei echipe numeroase și prietenoase, jucând și obținând profit zilnic! Vedeți ce drepturi aveți în calitate de client al unei case de pariuri licențiate de ONJN. În subsolul paginii de pornire a resursei oficiale veți găsi informații detaliate despre cum se formează pariurile, regulile de joc, sistemul de runde de bonusuri, metodele de depunere și retragere etc.

Deschideți un cont și depuneți Maxbet

Efectuarea unui depozit

Efectuarea unui depozit

În partea de sus a paginii Maxbet faceți clic pe butonul “Înregistrare” și treceți la formularul ale cărui câmpuri trebuie să le completați cu informațiile dumneavoastră personale.

 1. numele, sexul, vârsta, adresa de domiciliu, țara de reședință, codul țării și codul poștal, informații despre pașaport sau CNP.
 2. Detalii de contact: numărul de telefon mobil cu indicativul țării în care este înregistrat clientul și adresa de e-mail la care vor fi trimise ofertele speciale ale operatorului, buletinele informative și scrisorile de la serviciul de asistență al casei de pariuri.
 3. login și parolă. Detaliile de autentificare trebuie repetate de două ori, pentru a nu le scrie greșit și pentru a nu avea probleme cu contul dumneavoastră mai târziu. 4. Confirmați în partea de jos că aveți peste 18 ani și că sunteți de acord cu prelucrarea informațiilor personale pe care le furnizați site-ului, bifând căsuța de lângă opțiunea respectivă.
 4. Apăsând butonul Înregistrare, acceptați termenii și condițiile furnizorului de pariuri și deveniți membru cu drepturi depline al Maxbet, având posibilitatea de a vă bucura de toate beneficiile sistemului de bonusuri Maxbet.
 5. În mod automat, după ce faceți clic pe linkul care vă va fi trimis pe e-mail, veți intra în cabinetul dumneavoastră personal. De asemenea, vei primi un bonus fără depunere de 100 RON și un bonus de bun venit de 100% din prima depunere, dar nu mai mult de 3333 RON. Înregistrarea pe site garantează clienților săi:
  – Securitatea datelor plasate în resursă;
  – Protecția guvernului român, sub care este administrat cazinoul online Maxbet;
  – Conținut de calitate care trece controlul anual de calitate al ONJN;
  – Transfer de fonduri securizat și confidențial;
  – Protecția datelor cu caracter personal și excluderea fraudei online.

Maxbet Online oferă tuturor membrilor posibilitatea de a folosi un cod bonus pentru rotiri gratuite și bonusuri. Trebuie să vă identificați furnizând o copie a pașaportului sau a permisului de conducere echipei de securitate a Maxbet. Verificarea durează aproximativ 2 zile, după care vei primi un mesaj prin care vei fi anunțat că, în calitate de membru identificat al site-ului de pariuri, vei putea nu numai să faci depuneri, care pot fi făcute imediat ce contul tău este activat, ci și retrageri și primești bonusuri.

Cum să faci o depunere la Maxbet

Metode comune de plată

Metode comune de plată

Înregistrarea și efectuarea unui depozit sunt două lucruri pe care trebuie să le faci pentru a juca pe bani reali. Pentru a face o depunere, trebuie să vă conectați la contul dvs., să găsiți meniul din partea de sus și să faceți clic pe Maxbet Deposit. Lista derulantă “Toate metodele” va afișa tipurile de tranzacții disponibile. Jucătorul trebuie să aleagă una dintre ele, scriind suma și făcând clic pe “Depune”.

În funcție de metoda de plată pe care o preferați, trebuie să întreprindeți anumite acțiuni. De exemplu, dacă doriți să vă folosiți cardul de credit, trebuie să specificați numărul acestuia, data de expirare, codul CNN de pe verso și informațiile dumneavoastră personale (numele și prenumele).

Dacă prioritatea dumneavoastră este transferul electronic, trebuie să alegeți sistemul de plată din listă, numărul portofelului și adresa de e-mail la care va fi trimisă confirmarea plății. Vă rugăm să rețineți că adresa de e-mail pe care o specificați în contactele de pe site trebuie să fie aceeași cu cea care este asociată portofelului dumneavoastră electronic.

După ce ați completat toate câmpurile, faceți clic pe “Continuare” și introduceți suma. Tranzacția va fi finalizată imediat. Într-un minut va apărea în contul dvs. de joc și va fi afișat în cabinetul personal al utilizatorului Maxbet.

Înainte de a vă înregistra, citiți cu atenție termenii și condițiile în care primiți bonusul de bun venit și alte bonusuri. Acest lucru este direct legat de valoarea depozitului. Așadar, dacă doriți să testați mai întâi platforma, puteți face o depunere minimă de 20 RON cu cardul de credit sau cu OKTO.Cash.

Pentru a primi bonusuri, rotiri gratuite, pentru a participa la turnee și pentru a obține jackpot-ul în viitor, suma minimă de depunere trebuie să fie de cel puțin 50 RON.

Metode de depunere Maxbet:

 • Carduri bancare VISA, MASTERCARD, MAESTRO;
 • Cardul preplătit Paysafecard;
 • Sistemul OKTO.Cash;
 • Smith&Smith;
 • Agenții fizice.

Termenii și condițiile casei de pariuri prevăd că toate conturile trebuie să fie pe numele titularului de cont. În cazul în care casa de pariuri vă suspectează de plăți frauduloase de pe cardurile altor persoane (prieteni, rude), vi se va refuza un depozit.

Pentru ca tranzacția să aibă succes, verificați de mai multe ori dacă datele pe care le introduceți sunt corecte. Clientul poate utiliza unele sisteme care sporesc securitatea transferurilor, de exemplu, plata cu cardul bancar poate fi protejată de un cod 3D SECURE suplimentar, pe care clientul îl primește de la bancă sub forma unui mesaj SMS pe numărul său de telefon mobil.

Un nou sistem de plată în MAXBET – OKTO.CASH

Compania digitală OKTO.Cash a semnat un acord de parteneriat cu casa de pariuri românească MAXBET la sfârșitul anului 2021 pentru a oferi cea mai avansată soluție de depunere a conturilor jucătorilor.

Aceste transferuri digitale sunt complet sigure și securizate și sunt efectuate prin intermediul unor bonuri electronice. “Tehnologia de plată este complet integrată pentru a funcționa pe platforma online a Maxbet”, a declarat Liviu Popovici, reprezentantul oficial al OKTO.Cash în România. Fondurile pot fi depuse de pe un dispozitiv fix, de pe versiunea mobilă sau prin intermediul aplicației în timp real.

Okto.Cash funcționează deja în multe țări europene și pentru toți utilizatorii este cea mai bună opțiune pentru tranzacții electronice fără costuri de timp. Pe piața românească sunt posibile transferurile în moneda locală.

Sistemul de plată Smith & Smith

O altă soluție interesantă oferită de casa de pariuri românească este sistemul de e-transfer Smith & Smith, care permite clienților să trimită euro și lei în contul lor de joc de oriunde din lume.

Pentru a deveni client Smith & Smith, trebuie să vă înregistrați pe site-ul maib.md și să efectuați plăți prin serviciul de homebanking, care este legat de contul personal. Transferurile electronice de bani sunt disponibile pentru utilizatorii din peste 40 de țări din întreaga lume, inclusiv Moldova și România. Suma va ajunge în contul dumneavoastră în 15 minute. Toate transferurile sunt efectuate cu un comision de 2%.

De asemenea, puteți trimite bani prin intermediul magazinelor Smith&Smith, care numără peste 100 de unități în România.

Depunere cu cardul preplătit Paysafecard

Paysafecard este utilizat în principal atunci când titularul contului nu are un cont bancar propriu și nu poate transfera bani cu cardul de credit. Utilizatorul trebuie să achiziționeze un card de pre-plată prin intermediul site-ului oficial Paysafecard sau să achiziționeze cardul de la oricare dintre comercianți. Veți primi codul PIN original pe care va trebui să îl introduceți atunci când efectuați plata pe site-ul MaxBet. Faceți clic pe pictograma Paysafecard din subsolul paginii de pornire pentru a obține detalii complete despre opțiunile de plată.

Plata depozitului la agențiile Maxbet

Dacă punctul de vânzare fizic al casei de pariuri se află în apropierea domiciliului dumneavoastră, puteți plăti depozitul prin intermediul unui agent Maxbet. Comisionul pentru fiecare tranzacție va fi identic cu toate metodele de mai sus – 2% din sumă. La casierie, veți furniza numărul de membru de pariuri și buletinul de vot completat cu suma depusă. Managerul vă poate cere numele membrului dumneavoastră, după care fondurile vor fi transferate în contul dumneavoastră de pariuri în decurs de 1 minut.

Stabilirea limitelor financiare

Atât sumele de depunere, cât și cele de retragere pot fi stabilite chiar de către jucător, ceea ce vă permite să vă gestionați bankroll-ul în mod eficient. În cabinetul personal puteți stabili aceste limite: pentru depozite – 24 de ore, 7 zile sau 30 de zile, și puteți nota suma cu limita superioară. Puteți contacta serviciul de asistență pentru a vă stabili limita de depunere. În cazul în care este vorba de reducerea sumei, dispoziția intră în vigoare imediat. În cazul în care doriți să măriți valoarea depozitului, modificările vor intra în vigoare în termen de 48 de ore.

Taxa de depunere Maxbet

Casa de pariuri românească Maxbet lucrează în limitele legale ale țării dumneavoastră și toate depozitele și retragerile necesită un comision de 2%. De exemplu, dacă suma depusă este de 20 RON, comisionul va fi de 0,40 RON.

Comisionul de transfer include toate tipurile de tranzacții și se aplică tuturor sistemelor de plată.

Deținătorii de carduri de credit și de debit sunt clasificați ca jucători care depun sau retrag numerar, astfel încât băncile pot stabili propriul comision de transfer. În acest caz, acesta nu va fi fix, ci un comision în funcție de valoarea transferurilor și de frecvența acestora. Aceste informații ar trebui să fie comunicate clar clienților înainte de înregistrare, astfel încât aceștia să nu aibă ulterior întrebări cu privire la costurile comisioanelor.

Veniturile obținute din activități de jocuri de noroc în România sunt incluse în registrul obligațiilor fiscale și, în cazul unor câștiguri importante, va trebui să plătiți către stat suma stabilită de legislația țării.

Suma minimă de depunere la Maxbet

Orice operator de pariuri online stabilește limite inferioare și superioare de depunere sau de plată a sumei forfetare. Jucătorii ar trebui să fie conștienți de acestea și să le respecte pentru a obține stimulente suplimentare în joc.

Dacă transferați prin card de credit sau OKTO.Cash, depozitul minim va fi de 20 RON.

În cazul în care tranzacția este efectuată prin intermediul unui card preplătit Paysafecard, pragul inferior va fi de 25 RON.

Atunci când folosiți Smith & Smith, depozitul minim va fi de 50 RON.

Atunci când faceți o depunere la unul dintre punctele de vânzare Maxbet, suma minimă începe de la 50 RON.

În cazul în care clientul a respectat termenii casei de pariuri privind limitele, acesta are dreptul la pariuri, precum și la un bonus de bun venit de 3.333 RON și 333 de rotiri gratuite la sloturi de la furnizori renumiți.

Limita maximă de depunere la Maxbet

Dorim să vă reamintim că orice tranzacție de depunere este instantanee. Este vorba nu doar de transferurile clasice de pe carduri de credit sau portofele electronice, ci și de depunerea de fonduri la Maxbet în locațiile fizice, care sunt peste 100 pe teritoriul României. Aveți dreptul să vă stabiliți propria limită superioară de plată și să profitați de reglementările companiei. În special, limita superioară a depozitului folosind:

 • Cardurile de credit și de debit Visa, MasterCard sau Maestro vor costa 475.000 RON;
 •  pentru un card preplătit Paysafecard – 23 000 RON;
 • pentru transferurile electronice OKTO.Cash – 2.500 RON;
 • pentru Smith & Smith – 9000 RON.

Dacă alegi să depui bani în contul tău Maxbet Agency, suma maximă a unei singure plăți va fi de 50 000 RON.

Concluzie privind depunerea la Maxbet

Maxbet are suficiente sisteme financiare sigure și de încredere pentru a vă finanța contul de joc. Conform sondajului realizat în rândul utilizatorilor, marea majoritate preferă transferurile cu cardul de credit sau plățile către agențiile fizice. Dar nu este nimic în neregulă nici cu sistemele electronice care nu sunt legate de conturile personale ale clienților.

Fiecare plată trece prin mai multe niveluri de verificare, toate datele sunt criptate SSL pe 128 de biți și sunt complet confidențiale. Îndeplinind condițiile casei de pariuri în limitele stabilite, ai ocazia de a te înscrie în sistemul de bonusuri, ai dreptul la un bonus de bun venit de 333 RON și 333 de rotiri gratuite la sloturi.

Verificați cu atenție cupoanele, detaliile dumneavoastră, folosiți doar informații valide și nu uitați că jocurile de noroc pe bani trebuie tratate cu responsabilitate. Casa de pariuri Maxbet sprijină jucătorii care își iau finanțele în serios, oferindu-le posibilitatea de a-și stabili propria limită de depunere, de a utiliza excluderea temporară sau pe termen lung din cauza dificultăților financiare sau de a-și șterge contul.

Echipa de asistență Maxbet este disponibilă 24 de ore pe zi pentru a vă ajuta cu orice problemă financiară. Jucătorii vor putea face depuneri doar prin metodele specificate de companie pe site (toate acestea sunt afișate în cabinetul personal al utilizatorului). Termenii și condițiile Maxbet prevăd că transferurile se fac în EURO sau RON.

În cazul în care întâmpinați dificultăți în transferul de fonduri, vă recomandăm să contactați echipa noastră de asistență la support@maxbet.ro. Solicitarea dumneavoastră va fi procesată cât mai curând posibil!

Compania oferă informații despre autoritatea de licențiere a ONJN și detalii de contact la http://onjn.gov.ro/. În cazul în care nu ajungeți la o înțelegere cu casa de pariuri pe probleme financiare, trebuie să contactați ONJN pentru informații clare și coerente, furnizând datele personale ale utilizatorului site-ului și declarațiile financiare.

Compania se străduiește să facă plățile cât mai accesibile, astfel că veți putea face o depunere nu doar de pe un dispozitiv fix, ci și de pe un serviciu mobil și prin intermediul aplicației Maxbet, compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS.

Întrebări frecvente

Care este suma minimă de depunere pentru Maxbet?

Dacă ați decis să testați platforma și nu doriți să participați la promoțiile și ofertele speciale ale operatorului, trebuie să depuneți doar 20 RON, aceasta fiind suma minimă pentru cardurile de credit și OKTO.Cash. Pentru a participa la bonusul de bun venit, suma primei plăți trebuie să fie de cel puțin 50 RON.

Există un bonus de bun venit la prima depunere la Maxbet Casino?

Da, toți membrii Maxbet, după înregistrare și depunere în conformitate cu limitele specificate pentru fiecare sistem de plată, pot participa la bonusul de bun venit, care este de 100% din prima depunere până la 3333 RON și 333 freespins. În plus, veți primi automat 100 RON ca bonus fără depunere imediat ce vă înregistrați.

Câte metode de depunere oferă MAXBET?

Pentru a plăti jucătorii de cazinou MAXBET pot folosi cardurile de credit Visa, MasterCard sau Maestro, cardul preplătit Paysafecard, OKTO.Cash e-transfer, care a fost introdus de casa de pariuri la sfârșitul anului 2021, și Smith & Smith cu plăți de depunere la nivel mondial.

Pot stabili o limită de depunere?

Da, fiecare utilizator poate utiliza această opțiune în cabinetul meu personal, stabilind o limită superioară a depozitelor pe zi, săptămână sau lună. În acest fel, susținem jocul responsabil și respectăm clienții care își reglementează propriul bankroll.

Există comisioane de depunere la MAXBET?

Da, există un comision pentru toate tipurile de transferuri, inclusiv pentru plățile către agențiile fizice. Procentul este stabilit de casa de pariuri la 2% din suma depusă. De asemenea, poate fi majorat dacă sistemul de plată (de exemplu, transferurile prin card de credit) stabilește un comision suplimentar. Comisionul va crește în funcție de banca din România de care aparțineți.

Adaugă un comentariu