Jocurile EGT pe MAXBET

EGT este un furnizor de origine bulgară care a devenit cunoscut publicului larg în anul 2002, când a lansat primul său joc cu nuci pecan, apoi sloturile cu fructe au cucerit clienții, iar jocurile cu jackpot au popularizat acest brand digital printre jucătorii din întreaga lume. Pe site-ul nostru MAXBET vei găsi în jur de 150 de distracții diverse semnate de EGT. Cele mai populare jocuri în România sunt 20 Super Hot, 40 Super Hot, Shining Crown, Burning, 100 Cats, Dice Roll și altele.

Acum despre EGT vorbește toată lumea, de exemplu, jocul 40 Super Hot cu jackpot în 4 nivele este cunoscut nu doar de fiecare utilizator din România, ci și în întreaga Europa. Fiecare rundă a jocului vine cu oferte exclusive din partea operatorului, inclusiv puncte bonus și rotiri gratuite.

Cazinoul nostru MAXBET deține permisiunea oficială a agenției naționale ONJN, care reglementează activitatea casei de pariuri în interiorul țării. Aceasta are drept scop plasarea doar a conținutul de calitate înaltă de la furnizori cu o reputație bună și experiență mare în domeniul jocurilor. Anume din acest motiv, dacă alegi jocurile EGT în cazinoul nostru, poți sta liniștit în privința economiilor tale, tranzacțiilor și jocului transparent.

În linia divertismentului lansat de furnizorul bulgar vei găsi peste 140 de sloturi cu tematică diversă (Egiptul Antic, fructele, nucile pecan clasice, șeptarii, jocurile cu subiecte bazate pe filme și desene animate). Secțiunea jocurilor de masă clasice include ruletă virtuală, poker și poker video cu jackpot.

Suntem siguri că vei obține din joc nu doar câștig, ci și plăcere estetică. Fiecare slot este realizat într-un anumit stil, astfel încât jucătorul să poată să se cufunde într-o lume virtuală cu sunet HD și cea mai nouă grafică.

Alege un joc în funcție de starea ta interioară: „Shining Crown” sau „Zodiac Wheel”, „Dragon Reel” sau „Brilliant Circus”, „Gold Dust” sau „Aloha Party”… Toate sloturile fără excepție au opțiunea jocului gratuit. Dacă vrei să probezi un joc, accesează-l și apasă butonul „demo” în partea de jos. Începe cu jocurile simple: „50 horses”, „Versailles Gold”, „Book of Magic”, „Blue Heart”, „Amazon’s Battle”, „Age of Troy” și altele.

Conform opiniei majorității utilizatorilor, indiferent de ce joc de la EGT alegi, vei primi o deosebită plăcere de la procesul în sine. Toate sloturile sunt sigure și dețin licența Comisiei pentru jocurile de noroc, acestea sunt supuse anual unui monitoring de calitate, sunt actualizate constant pentru a se menține la vârful popularității și a ține pasul cu cele mai exigente cerințe ale clienților. Datorită graficii moderne, jocurile online recreează complet atmosfera cazinoului real!

Îți oferim o scurtă prezentare a furnizorului de origine bulgară EGT, astfel încât să nu mai ai nici un dubiu vizavi de avantajele acestui brand.

De ce să alegi EGT?

Secțiunea jocuri EGT

Secțiunea jocuri EGT

EGT Interactive operează în Europa din 2002. Timp de 20 de ani acest brand a reușit să o obțină o reputație excelentă datorită conținutul său inovator pentru cazinoul online, astfel încât la momentul actual clienții din peste 60 de țări folosesc serviciile sale. Fiecare platformă cu renume încearcă să încheie un contract de colaborare cu EGT, pentru că știe cu siguranță că acest furnizor este întotdeauna responsabil pentru calitate, este un partener stabil și de încredere, așa cum demonstrează experiența de ani buni în acest domeniu.

Portofoliul jocurilor de la EGT include sloturi clasice cu nuci pecan, fructe și șeptari, dar și jocuri de masă. Multe dintre sloturi presupun un jackpot fix sau unul progresiv, ceea ce sporește activitatea utilizatorilor.

Coeficientul de plată EGT nu scade mai puțin de 95%. Asta ține nu doar de sloturi, ci și de toate jocurile de masă (rulete, poker și poker video).

Sloturile includ opțiuni speciale care stimulează atenția jucătorilor, oferindu-le monede de joc sau rotiri gratuite.

Toți jucătorii sunt pe picior de egalitate pentru că sloturile sunt echipate cu generatoare de numere aleatorii și simbolurile participante la joc sunt generate, la fel, aleatoriu.

Jocuri gratuite de la EGT

Toate sloturile sunt prezentate în varianta demo. Poți porni un joc cu tematică orientală, comori, șeptari sau fructe gratuit și fără înregistrare.

Printre cele mai populare sloturi EGT se numără nucile pecan clasice, dar și nenumărate sloturi cu fructe, printre care pepenele galben, vișine, prune, căpșuni și cele cu opțiunea de dublare a câștigului – Gamble. În baza numărului de cereri, lider în anul 2021 a devenit jocul Seven and Fruit Games de la EGT. În el, pe lângă fructe, se mai colectează șeptari și simboluri BAR.Jucătorii folosesc simbolurile Wild sau Scatter pentru a dubla suma câștigată. Cel mai important simbol în acest slot este BAR, care oferă o creștere de șapte ori a câștigului. Fără depozit și înregistrare vei putea, de asemenea, juca pe platforma MAXBET astfel de jocuri ca 20 Super Hot, 5 Dazzling Hot și Burning Hot, care tot sunt foarte populare pe teritoriul țării noastre.

Unele jocuri cu nuci pecan sunt adunate în categoria retro, sunt însoțite de sunet, animație modernă și dinamică. În linia retro vei găsi jocuri precum Dark Queen, Frog Story, Lucky Dragons și Age of Troy.

Printre jocurile de cărți gratuite de la EGT vei întâlni 4 of a Kind Bonus Poker și Jacks of Better, în care îți poți încerca zilnic norocul, adăugând puncte bonus la fiecare rundă.

În sloturile noi furnizor adaugă simboluri speciale – Wild și Scatter, jackpoturi, rotiri bonus, free spins. Accesând site-ul MAXBET, te vei cufunda într-o lume absolut diferită care are propriile sale legi și eroi și te vei regăsi într-o nouă realitate virtuală.  Poți juca gratuit și fără înregistrare, alegând jocurile de noroc preferate și obținând o experiență fără de preț.

Opțiunile speciale ale sloturilor EGT

Fiecare slot EGT are câteva opțiuni suplimentare, care îți permit să crești câștigul, să adaugi runde bonus, să minimizezi riscul de pierdere și altele.

Printre cele mai solicitate sunt:

  • Creșterea (Wild sau Scatter);
  • Jackpotul progresiv, care este acordat în mod aleatoriu;
  • Rotiri gratuite.

Când apar anumite simboluri în rând sau în linie, furnizorul propune jucătorului să-și dubleze câștigul cu ajutorul opțiunii Wild sau Scatter.

Multe sloturi sunt echipate cu un jackpot fix, atunci când o anumită sumă de câștig îi este atribuită jucătorului dacă acesta a îndeplinit toate condițiile (a adunat rândurile cu simbolurile necesare, a făcut o miză în joc cu jackpot etc.) Unele jocuri au jackpot progresiv, conectat la rețeaua mai multor case de pariuri cu care furnizorul EGT a încheiat contracte de colaborare și a plasat sloturi pe platformele acestora. Jackpotul din aceste sloturi va fi în creștere până când se va aduna combinația necesară, ceea ce va oferi clienților posibilitatea de a lua un jackpot imens.

Rotirile gratuite reprezintă una din modalitățile de a spori atenția jucătorilor față de un joc sau altul. Pe lângă rundele bonus, toate jocurile noi de la EGT mai sunt însoțite și de free spins! Poți juca sloturile demo de pe calculatorul tău sau de pe tabletă, dar și de pe smartphone sau iphone fără nici o restricție.

EGT colaborează cu acele cazinouri române care dețin Licența națională ONJN și sunt de încredere. Pe Maxbet vei găsi mereu sloturi gratuite, jocuri cu jackpoturi progresive, distracții de noroc de la furnizor global pentru orice gust și posibilitate!

Maxbet a dedicat sloturilor EGT o categorie aparte. Poți scrie denumirea jocului de care ești interesat în câmpul de căutare, accesând această categorie și vei obține acces instantaneu la conținutul de joc.

TOP-6 sloturi de la EGT

Jocuri EGT

Jocuri EGT

Deschide secțiunea Slots Game și selectează categoria EGT, în care sunt plasate toate jocurile acestui furnizor. Lista distracțiilor se actualizează săptămânal, catalogul este completat cu teme noi și extraordinar de interesante.

Sloturile care se află pe primele poziții ale ratingului EGT, se caracterizează prin rate înainte de plată, care încep de la 96%, o varietate de linii și o mulțime de stimuli suplimentari pentru obținerea câștigului râvnit.

  • În jocul „Burning Hot EGT” coeficientul de plată va reprezenta un RTP de 96,45%. Slotul este unul clasic, cu fructe, trifoi cu patru și șapte foi, dar și un simbol de succes dublu – BAR. Doi dolari vor crește suma câștigului de două ori datorită opțiunii Scatter, iar o creștere multiplă se va datora apariției unei stele violete. Un noroc de neimaginat se consideră simbolul verde care constă într-un trifoi cu șapte foi. Slotul are o structură foarte simplă: constă din 5 role cu trei rânduri și cinci linii fixe de jackpot cu opțiunea specială „Taina jackpotului”, care crește suma câștigului de 4 ori! Nu va trebui să apeși Jackpot Cards Mystery, pentru că opțiunea se va activa automat, așa că chiar dacă ai uitat, câștigul enorm oricum își va găsi stăpânul, spre deosebire de opțiunea Gamble, care trebuie să fie activată înainte de a începe runda pentru ca dublarea să fie confirmată. În secțiunea Slots Game acest joc este prezentat gratuit, nu riști nimic dacă alegi să joci și să afli cum funcționează EGT Pecans.
  • Zodiac Wheel EGT este un slot nu mai puțin cunoscut de la EGT cu un RTP de 96,45%, structură clasică, care constă din cinci role, trei rânduri și cinci linii de plată. Designul este bazat în special pe tematică astrologică – simbolurile cerului înstelat, planete etc. Cele mai prețioase simboluri sunt astrologul, globul de cristal și telescopul, care vor aduce jucătorului de la 5 000 până la 10 000 de monede virtuale. În plus, mai există și cărțile standard cu simbolurile A, Q, K, J, pe care, de asemenea, trebuie să le colectezi. Sansara Wheel (Zodiac) este un simbol de tip wild, pe care îl poți întâlni doar pe rolele 2, 3, 4 fără a fi înlocuite cu un alt simbol. De asemenea, este prezentă opțiunea Scatter: când apare simbolul cărții, câștigul poate fi dublat sau acesta poate crește de trei ori în funcție de numărul rolei pe care a apărut. Jackpot Cards Mistery and Gamble poate câștiga oricine după apariția unei anumite combinații de simboluri.
  • Printre cinci cele mai bune sloturi ale furnizorului bulgar se mai numără și „Shining Crown”. Este un joc care aparține categoriei de jocuri cu fructe cu opțiunea Wild inclusă în forma simbolului de coroană și, de asemenea, a două simboluri Scatter, care dublează câștigul – steaua roz și dolarul. Shining Crown oferă jucătorilor 10 linii de joc, 5 role în trei rânduri. Cele mai de preț simboluri în slot sunt pepenele roșu și strugurele, care îți pot aduce dintr-o dată 14 000 de monede virtuale, clopoțelul cu cele 4000 de monede și șeptarul clasic cu jackpot. Pentru acest joc super popular ți se va propune opțiunea Gamble pentru toate cele zece linii. Coeficientul RTP este de 96,37%.
  • Un alt lider printre jucătorii români este slotul „20 Super Hot”, care li se oferă tuturor clienților gratuit și fără înregistrare. În joc se propun 20 de linii de plată cu un coeficient RTP de 95,79%. În calitate de simboluri apar lămâile clasice, vișinele, strugurii, portocalele și altele. Pentru atragerea clienților se folosește dublarea câștigului prin intermediul opțiunii Wild, există posibilitatea de a obține Jackpot Cards și Gamble, ceea ce creează în sine o atmosferă de entuziasm și așteptare a unui câștig.
  • Un alt slot EGT, creat în baza fructelor, care are 10 linii de plată și un coeficient RTP de 95,76%, este „40 Super Hot Slot”. Dacă jucătorul alege acest joc în stil retro, acesta obține multe șanse suplimentare de câștig cu simbolul wild în formă de șeptar și simbolul scatter în forma unui poliedru sau stea. Slotul are un RTP înalt, care atinge rate de 96,81%.
  • Jocul Dice Roll include 4 jackpoturi progresive, care laolaltă cu simbolurile speciale Wild și Scatter pot aduce jucătorilor profit suplimentar. Iar opțiunea Gamble poate dubla câștigul prin alegerea culorii norocoase de roșu sau negru.

Probabil, nimeni altul decât EGT, nu va oferi mai multe runde gratuite, rotiri speciale, mize bonus și, pe lângă toate, și o realitate virtuală deosebit de impresionantă.

Jocurile de masă de la EGT

Spre deosebire de alte sloturi, numărul cărora trece de 150 pe platforma MAXBET, în categoria jocurilor de masă EGT a plasat modest doar 3 variante clasice: ruleta virtuală, poker și poker video.

Ruleta virtuală cu bonus dublu reprezintă o posibilitate extraordinară de a testa propria strategie de joc! În alegi cifrele, sectoarele pe culori și aștepți rezultatul rotirii! În sistem este încorporat, la fel ca și în cazul sloturilor, generatorul de numere aleatorii, ceea ce garantează șanse egale de câștig pentru toți. O serie de opțiuni se păstrează pe parcursul jocului, de exemplu, ai putea verifica statistica numerelor apărute, pentru crearea liniei proprii, dublarea mizei etc.

În plus, în categoria jocurilor de masă vei găsi câteva tipuri de poker, printre care JOKER POKER, în care participă 4 jucători și fiecare dintre ei trebuie să adune o cantitate maximă de puncte de joc. Jokerul apare în rolul cărții, de care are nevoie fiecare jucător pentru câștig.

În catalog mai găsești și poker video 4 of a Kind Bonus Poker – varianta perfectă de joc de masă cu plăți speciale pentru diferite combinații de patru și cu 4 jackpoturi cumulate. Dar avantajul cel mai important constă în regulile de joc profitabile și un nivel sporit de plăți!

Jocurile EGT pe dispozitive mobile

EGT se află în epicentrul tehnologiilor moderne, lansând noi jocuri, urmărind tendințele evoluției și apariției noului software, implementând inovații pentru sloturile și jocurile sale de masă pentru online cazinouri. Compania a fost axată mereu pe o dezvoltare rapidă, așa că nu întâmplător toate jocurile EGT se combină perfect cu astfel de dispozitive mobile precum iPad, iPhone, smartphonurile Samsung sau Huawei, care funcționează în baza sistemului de operare Android. Indiferent de gadgetul de pe care ai deschis rețeaua mondială, poți continua să joci neîntrerupt, cu aceeași viteză de încărcare și ai acces direct la tot spectrul de jocuri cu o grafică de calitate.

Din 2014 compania lucrează cu toate sistemele mobile sub sloganul EGT Interactive, oferind sloturi mobile pentru toate cazinourile online, cu care are încheiate contracte de colaborare. Pentru a face jocurile compatibile cu toate dispozitivele mobile, furnizorul utilizează HTML5 – o tehnologie implementată cu succes în întreaga lume. Îți sunt disponibile sloturi cu 3, 5 role, jocuri clasice de masă – ruletă și poker, dar și toate promoțiile valabile în cadrul jocurilor disponibile de pe dispozitive staționare.

Concluzii

Euro Games Technology sau EGT este un furnizor de înaltă tehnologie care lucrează exclusiv în mod legal în multe dintre țările europene, inclusiv în România.

Toate jocurile acestui brand sunt supuse anual unui control de calitate, sunt sigure și de încredere, iar în fiecare dintre automatele de joc este încorporat sistemul modern de generare a numerelor aleatorii. Datorită universalității regulilor și simplității fiecărui joc, furnizorul a obținut popularitate printre 750 000 de utilizatori români.

Brandul bulgar EGT propune o gamă bogată de sloturi pentru a satisface nevoile tot mai mari ale jucătorilor contemporani. EGT oferă în special sloturi cu jackpoturi și jocuri clasice de masă. Pe lângă asta, EGT înseamnă un parteneriat stabil cu 50 de case de pariuri mondiale, activitatea cărora este legalizată. Furnizorul oferă peste 150 de jocuri gratuite, în care îți poți perfecționa abilitățile fără investiții! Joacă împreună cu EGT și prinde norocul în Bubble Craze sau Cash Coaster, Coyote Moon, Crown of Egypt și Davinci Diamonds. Dacă ai nevoie de jocuri clasice de masă, compania îți oferă câteva variante de poker și ruletă, care vor fi disponibile inclusiv de pe telefonul tău mobil.

Jocurile furnizorului EGT sunt potrivite pentru orice jucător, fie unul cu experiență, fie unul începător. Compania crește și se dezvoltă rapid, încercând să implementeze în producerea propriului software pentru divertisment de noroc experiența globală a industriei computerizate. EGT lansează anual în jur de 50 de jocuri noi cu grafică excelentă și efecte speciale. Pontul cel mai important al brandului constă în jackpotul în patru niveluri, datorită căruia automatele au devenit atât de populare în Europa. Dacă ești în căutarea unor sloturi de calitate sau a jocurilor de masă online, furnizorul bulgar EGT te va ghida în lumea jocurilor virtuale, în care, cu siguranță, îți va surâde norocul!

Întrebări frecvente

Care dintre jocurile EGT sunt preferate de utilizatorii români?

Fără îndoială, liderul EGT este slotul Burning Hot cu o volatilitate de 96,45%. De asemenea, în rândul jocurilor populare se mai numără și „Shining Crown”, „20 Super Hot”, „40 Super Hot Slot”, „Dice Roll”. Toate au un coeficient de plată mai mare de 96%, includ un jackpot progresiv, sunt ușoare de înțeles și pot oferi câștiguri mici, dar dese.

Cum pot obține acces la jocurile EGT?

Nucile pecan de la EGT vor fi disponibile oricărui utilizator al cazinoului Maxbet. Va trebui să accesezi categoria Slots Game, unde vei găsi în meniul orizontal secțiunea cu sloturile EGT. Poți participa la jocuri gratuit și fără înregistrare sau poți juca pe bani reali după înregistrare, primind bonusuri suplimentare și alte promoții speciale.

EGT oferă jocuri cu jackpoturi progresive?

Aproape toate automatele de joc de la EGT au un sistem de jackpot în patru niveluri, care se atribuie în mod aleatoriu în timpul jocului de bază. Printre cele mai interesante și solicitate sloturi cu jackpot care este în creștere permanentă se numără Shining Crown, 20 Super Hot, Burning Hot și Dragon Reels.

Pot juca sloturi EGT de pe un telefon mobil?

Da, toate jocurile furnizorului bulgar EGT sunt disponibile de pe orice dispozitiv mobil, jocurile se încarcă rapid chiar în browser. Dacă vrei să ai acces imediat, descarcă aplicația pentru sistemele de operare iOS sau Android și joacă sloturi și jocuri de masă oferite de cazinoul online MAXBET 24/7.

 

 

Adaugă un comentariu